čtvrtek 28. října 2010

Středeční kavárnička

Ve středu večer jsme byli se Sandrou a Pepou v kavárničce. Tentokrát ale ne u nás na kolejích v Moholtu, ale vydali jsme se na jiné koleje - do Steinenu (tam kde bydlí např. Pascal). Ne porotože bychom se tak moc chtěli projít (cesta tam pěšo trvá tak 25 - 30 minut), ale důvodem byli wafle. V tamní kavárně totiž wafle pořád stojí 5 NOK. Navíc oproti naší kavárně v Moholtu mají i horkou čokoládu.

Docela mě překvapilo jak je to tam malé - je to jen o něco větší než naše kuchyň na kolejích - jsou tam 4 stoly, ale je to zase takové útulnější a vzhledem k tomu, že když jsme tam v 8 přišli, jsme byli jediní, tak nám omezená kapacita vůbec nevadila. Navíc wafle připravovaly dvě moc příjemné slečny.

Vzal jsem s sebou hru, kterou jsme s Pepou vyhráli v soutěži "NTNU Hello world contest" (soutěž místních nerdů o to, kdo pozná nejvíce programovacích jazyků z kousku Hello world programu) - soutěž se konala hned asi druhý den, co jsme přijeli do Trondheimu, vyhodnocení bylo ale asi až tak před dvěma týdny. (Libor Škarvada by z nás měl upřímnou radost jak jsme tady všem místním nerdům natrhli prdel :)). Jedná se o hru The Set. Má to naprosto jednoduchá pravidla, ale je mazec to hrát. Člověk se musí fakt soustředit a je to docela na bednu. Po dvou partiích jsme si museli dát pauzu, protože jsme všichni měli dost :)) Ale je to úplně super, příště hrajem zase!

S Pepou jsme si s sebou vzali i pivko, protože jsme si zvykli z naší kavárny že si tam člověk donese vlastní pití a jídlo, protože wafle za 10 NOK nějak nefrčí. Nicméně ve Steinenu jsme byli upozorněni, že se tam nesmí požívat alkoholické nápoje ... Každopádně jsme byli upozorněni až když v 10 zavírali, takže jsme stejně museli jít :)

Když jsem se vrátil domů Meg byla naprosto nadšená z nových songů, které dostala od sestřenice - byly fakt parádní, takže jsme zase nějakou dobu strávili jejich přehráváním a samozřejmě přenosem na můj přehrávač ... mám z toho docela radost, protože budu mít fakt hodně dobrou sbírku muziky až se vrátím!

Žádné komentáře:

Okomentovat