pátek 22. října 2010

Čtvrteční minihike + další večeře

Ve čtvrtek bylo tak nádherně, že jsem okamžitě po obědě vypadl z baráku a šel jsem se projít na své oblíbené místo k jezerům na východě. Bylo to jak z pohádky. Svítilo sluníčko, modrá obloha, -5 stupňů a všude sníh ... prostě nádhera!!



Pepa měl stejný nápad a naprosto nezávisle na mě taky zamířil k jezerům něco nafotit ... šel úplně jinou cestou a pak jsme se viděli na opačném břehu jezera :D Docela haluz se takhle potkat. Zbytek cesty jsme šli spolu. Já vyrážel něco po jedné a do Moholtu jsme dorazili zhruba v pět. Nebyl čas se doma nijak zdržovat, protože nás čekala opět jedna výborná přednáška v norštině zakončená večeří.



Bohužel prezentace trvala víc než hodinu, takže ta večeře zas tak zdarma není, protože si člověk musí vytrpět tu mordu když tam týpek něco valí v norštině ... Každopádně za to čekání to stálo. Na programu byl "americký bufet". Což nebylo nic jiného než švédský stůl plný kuřecích nožiček, hamburgerů, marinovaných žeber, vařené kukuřice, salátu a pečiva. Opět bylo pivko zdarma a opět jsme si na doma nabrali nějaké ty pepsi ... výborné.

Trošku trapná situace nastala, když k našemu stolu přišel ten hlavní přednášející a na něco se nás začal ptát v norštině. Chudák byl dost překvapený, když jsme mu řekli, že tak trochu norsky nerozumíme ... asi mu došlo, že jsme se přišli jen najíst ... co už :))

Relevantní album na rajčeti: http://norway-photos.rajce.idnes.cz/First_winter_days_21.10.2010/ a taky Pepovo album: http://norway-photos.rajce.idnes.cz/Prochazka_do_lesa_-_snih_21.10.2010/

Žádné komentáře:

Okomentovat