neděle 24. října 2010

Španělská gamesession

Když jsem v pátek večer odcházel do gymu, Meg si skypovala se ségrou, takže nevěděla, že jsem šel pryč. Asi dost těsně poté, co jsem odešel, se nám do bytu natlačili španěláci a udělali si tam gamesession ... My si původně mysleli, že naše španělská spolubydlící odjede na víkend pryč, protože nějakou takovou zprávu se nám snažila někdy během týdne sdělit (ale evidentě neúspěšně).

Zhruba kolem půl jedenáscté, když jsem už končil v počítačovce, mi došla SOS message od Meg. Tu mi poslala, když zjistila, že nejsem ve svém pokoji a že tam se španělákama zůstala sama. Dovolím si citovat "Hey where are you at?! Spanish girl did not leave! Her and her friends are very much here!"

Když jsem v jedenáct došel domů pořád tam byli a fakt řvali tak neskutečně, slyšel jsem hned jak jsem vlezl do našeho baráku (a to bydlíme až ve 4. patře a dveře byly zavřené). Hráli nějakou karetní hru při které mlátili do stolu a pištěli ... Zalezli jsme k Meg do pokoje a začli vymýšlet plán jak to přežít. Nakonec jsme asi do dvou do rána projížděli a poslouchali muziku, kterou měla na kompu. Nakopíroval jsem si toho spoustu na svůj přehrávač. Je to úplně super, mám teď sbírku fakt výborných songů, spoustu z nich jsem slyšel poprvé ale jsou úplně boží. V tuto chvíli nejvíc ujíždím na těchto třech:

http://www.youtube.com/watch?v=0ud-pdJh8S8
http://www.youtube.com/watch?v=Rynxm_GQEsI
http://www.youtube.com/watch?v=Bmxyj6iInMc.

Žádné komentáře:

Okomentovat