čtvrtek 16. prosince 2010

Party u Sebastiana

Sebastian z bowlingu odcházel o trochu dřív, protože musel jít připravit byt na goodbye party, která se u něj konala. Oficiální start byl po osmé hodině, my s Meg jsme ale byli po tom bowlingu oba nějací unavení a rozhodli jsme se, že předtím než tam půjdeme si dáme dvacet a že na tu party dorazíme až tak na desátou.

Když jsme přišli, tak už tam samozřejmě byla kupa lidí. Nebyla to špatná party, ale tak trochu chyběla muzika - ta tam sice byla, ale hrála jen z notebookových repráků, takže to přes hluk lidí vůbec nebylo slyšet ... někdy před půlnoci jsme si s Meg řekli, že dopijeme to co držíme v ruce a že za 10 minut půjdem ... pak se to ale nějak rozjelo, přišli další naši kamarádi, se kterýma jsme se začli bavit a tak za hodinu jsme si zase řekli, že za 10 minut půjdem ... tak se to opakovalo vícekrát :)


Ony na tom bytě totiž ve skutečnosti probíhaly dvě party současně - ta Sebastianova a pak party jeho spolubydlícího - Srba - hodně správný týpek, dal nám ochutnat domácí víno, co dělají v Srbsku, pivko co si navařili tady (borec měl v pokoji tři basy piv a jeho spolubydlící dva plné barely :)) Lidi se samozřejmě promíchali a pak tam začal tvořit hodnoty jeden francouz a holanďan, kteří byli oba totálně šílení (a též opilí, ale hlavně šílení), něco takového jsem ještě neviděl. Ti nás tam nakonec bavili (no ke konci mně už moc nebavili, protože valili hodně velké jedy) až do třetí do rána ... byli jsme s Meg a Pepou mezi posledníma, kteří odcházeli. Rozloučili jsme se se Sebastianem a šli domů. Tam nás samozřejmě chytl hlad a tak jsme ještě tlačili sýrové tortilly než jsme šli spát :)

Žádné komentáře:

Okomentovat