středa 1. prosince 2010

Balíček sladkostí

Meg včera dostala balíček z domu od mámy. Balíček byl zajímavý i jinak než svým obsahem. Byl totiž skoro celý oblepený poštovními známkami. Celý balíček byl zaplacený 39 centovými známkami! Vypadalo to fakt suprově, až bylo Meg líto ten balíček rozbalovat (ale jako obsah stál fakt za to, takže toho určitě nelituje :)).


Balíček byl nacpaný jejími oblíbenými sladkostmi (a nutno dodat, že docela chápu, proč jsou oblíbené, protože je to totální luxus). Preclíky v bílé čookládě, bonbóny z mentolové čokolády, karamelky a hlavně pořádný sáček plný peanuts s M&Ms - zejména to poslední Meg úplně zbožňuje. Dokonce byla schopna za to utratit nekřesťanské prachy tady, kupovala si to tu i dřív - 25 NOK stojí malý sáček s peanuts & M&Ms ... je to zvláštní kombinace, ale je to fakt dobré!


Spolu se sladkostmi tam byl ještě obrázek od jejího mladšího bráchy a instrukce od mámy - že se má podělit se svými spolubydlícími a kamarády. Velmi sympatické instrukce - spadám do obou kategorií, přičemž v kategorii spolubydlících, se kterými se bude dělit budu zřejmě sám :)) Dobré, dobré.

Žádné komentáře:

Okomentovat