pondělí 22. listopadu 2010

Movie time!

Na sobotní večer byl program jasný - kino, Harry Potter 7. Meg pro nás bookla lístky už před pár týdnama. Přidali se k nám ještě Patricia, Evi a Sebastian. Před kinem jsme je s Meg pozvali k nám na večeři a abychom se dostali na HP náladu, pustili jsme si nějaké scény z šestého dílu a pak soundtrack. Prostě jsme to s Meg vzali v americkém stylu patnáctiletých děcek, jak jinak :)

Po večeři, ještě před kinem, byl plán jít do nějaké pěkné kavárny do města a dát si tam "butterbeer" (horkou čokoládu). My dva s Meg jsme se na to mrtě těšili a byli totálně naspeedovaní, ostatní ale byli nějací divní ten večer, vypadali unaveně, moc nemluvili, nemastní neslaní ... už během večeře. Do kavárny oni jeli busem, my s Meg jsme se prošli pěšo (nejíme First price abychom ušetřené peníze utratili za bus, že :))

Totálně jsem věděl, že tam budeme dřív než ti ostatní co jeli busem, a taky že jo. Vybrali jsme parádní místečko na gauči v kavárně a počkali na ostatní. Ti dorazili asi tak 8 minut po nás, pořád ve stejně nudné náladě, kterou si udrželi až do konce - i po filmu (celý ten večer Meg navíc měla fotografovací náladu a tak jsme se povinně všici museli vyfotit několikrát v kavárně, v kině na sedačkách a dokonce i před plakátem Harryho Pottera, to zejména Sebastian těžce nesl a na náladě mu to nepřidalo :)).



Nás s Meg to ale nijak neovlivnilo, my jsme byli rozhodnutí si ten večer maximálně užit a to se taky stalo - užili jsme si jak kavárnu, tak film. Byli jsme docela rádi, když jsme se od ostatních odpojili na zastávce a pěšo spolu, pěkně svižným tempem, pokračovali domů. Tam jsme si dali ještě partičku Setu - tentokrát se hrálo o wafli (jo, a samozřejmě jsem vyhrál ... jen tak aby se vědělo ;))



Žádné komentáře:

Okomentovat