čtvrtek 26. srpna 2010

Večeře & oběd & paintball

Včerejší večeře byla naprosto perfektní. Pascal uvařil nějaké švýcarské jídlo - byly to těstoviny se šunkou, sýrem, smetanou ... to by nevypadalo nijak speciálně, že ... ale to co to dělalo pravým švýcarským jídlem byl sladký jablečný kompot, který jsme si na talíři s těmi těstovinami smíchali. Člověk by řekl, že taková kombinace nemůže fungovat, ale opak je pravdou - opravdu mi to chutnalo. Navíc ve velmi příjmené společnosti Sandry, Alice, Claire, Pascala a Pepy ... Od Pascala jsme odcházeli naprosto spokojení někdy po půlnoci a pěšky šli všici na koleje.
Diskuse během přípravy večeře

Na oběd jsem si dneska usmažil lososa. Našli jsme s Pepou balení, které je extrémně levné (jen 36 NOK za kilo lososa!). Docela tu cenu nechápu, protože to je naprosto výborná ryba (která teda oproti normálnímu lososovi, který lze koupit měla kůži na okraji, takže při přípravě byla trochu cítit rybina). Spolu s vařenou zeleninou a bramborem se jednalo o dokonalý kulinářský zážitek (ano, musím se pochválit) :)

Losos s vařenou zeleninou a bramborem

Jinak další zajímavostí je, že se nám v kampusu najednou objevilo letadlo ...no kidding, uprostřed kampusu přistavili letadlo a dělají nábor nových pilotů ... tady se prostě lidi sportu nebojí ... žádného.

Letadlo uprostřed kampusu
Dnes musím opět vynechat jednu přednášku, protože informatici pořádají paintball ... není to sice úplně zdarma (budu platit 150 NOK, ale pořád je to levnější než v ČR a navíc můžem hrát 4h). Má to být s kuličkama, které nebarví, nějaké gumové prý ... No nevím do jaké míry to je paintball s paintless kuličkama, ale uvidíme :) Sraz máme ve dvě. Už se na to těším. Pepa nejde (což je dobře, aspoň mi řekne co se dělo na přednášce), jde raději na rugby odpoledne, to mě osobně tolik nebere, takže já si jdu zastřelit pár informatiků. Jaké to bylo dám vědět příště.

Žádné komentáře:

Okomentovat