sobota 21. srpna 2010

Let's have a party (again)!

Na pátek byl v programu další hike - tentokrát krátký - kolem fjordu. Na začátek trasy nás dovezly autobusy. Počasí už tolik nepřálo, celou dobu mrholilo, ale nic hrozného, takže pohoda. Opět jsme se sešli s naší partou - Claire, Pascalem, Sandrou a Tabeou a šli víceméně společně. Opět tam bylo asi tak 100 lidí, takže žádný extra hike, ale na konci byly pěkné skály, takže Pepa s Pascalem si i zalozili.

Zprava: Claire, Sandra, Pasca
Zpět na koleje jsme šli samozřejmě pěšky, protože nemáme v plánu platit za bus pokud to nebude opravdu nezbytné :) Alice nás všechny pozvala k sobě na oběd. Sešli jsme se tedy v 16:00 u Alice. Bydlí s dvěma Norkama a jedním Norem a jejich byt je opravdu luxusně zařízený - mají obrovskou koženou sedačku v kucyhni! Oběd byl typicky studentský - těstoviny s rajčatovou omáčkou a párkem - bylo to výborné :) Po obědě jsme si povídali, poslouchali naše oblíbené songy z YouTube, bylo to moc příjemné posezení ...

Příprava na balónkovou bitvu
Na 18:30 byla naplánovaný informační meeting v International housu ohledně party. Od Alice jsme šli přímo tam. Byl tam pro nás připravený welcome drink a pár tasku, které jsme museli jako skupina splnit, abychom byli vpuštěni na party v Samfundetu (červená budova ve tvaru válce, kde se konají studentské akce, od koncertů přes party až po já nevím co :))

Tasky byly velmi příjmené, protože například první zahrnoval ochutnávku místních specialit zdarma :) Meli jsme rozpoznat, co za jídlo to je. Takže jsme si dali zdarma trochu lososa a jejich speciální hnědý sýr. Finálním úkolem pak byla bitka s balónkama (každý měl balónek na noze a úkolem bylo prasknout balónek lidem z cizího týmu).

Byly potřeba větší týmy, takže jsme se přidali keKorejcům
Pak už jsme konečně mohli do budovy, vyfasovali free bagetu a free beer a mohla začít party. Na začátku nás dovedli do informační místnosti, kde ještě chvíli kecali o té studentské unii a pak nás  vpustili dolů kde byla muzika. Já sice na takové pařby moc nejsem, ale když jsou správní lidi kolem ... bylo to fajn!

Žádné komentáře:

Okomentovat