sobota 12. března 2011

Ukrajina - sobota - Rachiv

Ráno jsme se vzbudili někdy kolem deváté. Nám s Kájošem nebylo úplně nejlíp, ale docela v pohodě. Když jsme Pepovi a Pítrovi vyprávěli jak jsme se dostali na ten banket, tak nám mrtě záviděli :))

Pepa s Pítrem šli pak koupit nějaké pečivo na snídali a džus, my s Kájošem jsme ještě zůstali ležet. Po snídani jsme vypadli z hotelu s tím, že zajdem ještě někam na čaj. Zašli jsme do nejbližší hospody (v pátek jsme tam byli též, ale ono nebylo moc hospod, ve kterých bychom v pátek nebyli :)) a dali si čaj.

Jak už bylo zvykem, číšnici jsme totálně odbourali, chudák ten smích nejdřív dusila v sobě a pak už to nedala. Tentokrát to zařídil Pepa tím jak se všemu divil :)) V pátek to bylo taky - v každé hospodě, sotva jsme si objednali, tak se začly číšnice smát. V jedné hospodě dokonce musela vprostřed objednávky utéct do kuchyně se vysmát a pak se vrátit. Pak se ještě z kuchyně na nás přišla podívat nějaká babi - z dálky nás koumala a když si všimla, že ji též koumáme, tak nám zamávala :))

Po čaji jsme se vydali na autobusák, další směr byl opět Rachiv - tam jsme se měli potkat znovu se Zuzkou a Fikym a dát si zas konečně šašlik. Do prvnícho busu, který přijel jsme se nevlezli, protože to byl jen minibus a byl plný lidí. Ten další, o hodinu později už byl velký a tak jsme se vydali na cestu - to bylo někdy po druhé hodině. Do Rachivu to trvalo zhruba dvě hodiny.







Hnedka jsme zašli do naší oblíbené hospody na boršč a do koliby na šašliky. S plnými žaludky jsme se pak vydali na hotel se ubytovat. Tam jsme potkali Zuzku s Fikym a šli jsme ještě na večer na chvilu posedět do koliby abychom si navzájem sdělili zážitky za poslední tři dny, kdy jsme byli rozdělení na dvě skupinky.

Byli jsme ubytovaní v tom samém hotelu jako předtím, ale v jiných pokojích - tentokrát jsme měli 3 pokoje po dvou (předtím to byly dva po třech). Tohle bylo, protože Fiki se Zuzkou už tam byli dřív a tak si vzali pokoj jen pro sebe. Ty pokoje byly stejně velké, taky tam byly tři postele, rozdíl byl v tom, že byly starší, hůře udržované, s horší koupelnou, ale byli levnější :) Taky jim tam nad ránem vypadlo topení a elektrika, takže tam též byla kosa, ale to nám vůbec nevadilo ... oproti Ťačivu to byl  luxus :))

Žádné komentáře:

Okomentovat