sobota 24. září 2011

Erasmus reloaded vol 3 - Sandra v Brně

S international dny se v poslední době roztrhl pytel (a tak to má být!) a netrvalo dlouho a po návštěvě Izy tady v pondělí 19. byla Sandra z Německa!

Sandra byla podobně jako předtím Pauline a Camille na velkém Eurotripu a samozřejmě jeden z cílů bylo i Brno, aby nás s Pepou navštívila. Cestovala s boyfriendem a jeho bratrem.

Oba s Pepou jsme museli být dopoledne v práci a pak ve škole, takže jsme se se Sandrou sešli až před pátou. Moc času jsme neměli, protože v devět večer jim jel vlak do Polska (další cíl byl Krakov). Nejdřív jsme si hráli na průvodce, ale velmi brzo Sandra odhalila, že víme s Pepou kulové o těch památkách a spíš Sandra říkala nám historii některých věcí :D (úplně mi to připomnělo Stavanger trip, kdy všecko naplánovala Sandra, věděla kam jdem a tak a my prostě šli s ní :))

Potom jsme ochutnali trochu burčáku a pomalu se přesunuli do prostředí, kde se s Pepou cítíme jistěji - do hospody :) Zašli jsme na jídlo a pivko do Pegasa. Dobré to bylo. Bylo moc fajn Sandru zase vidět a pokecat!






Žádné komentáře:

Okomentovat